Наскоро...

Здраво драги мои... Се надевам дека наскоро на оваа адреса ќе се најде мојот нов личен сајт. Очекувајте многубројни инспиративни и убави содржини, но и квалитетни едукативни програми за родителите и едукаторите на типични и нетипични деца... Во меѓувреме да се поврземе на социјалните мрежи и да продолжиме со дружење... Искрено Твоја, Ира

Days
/

Hours
/

Minutes
/

Seconds
  • +38978588038

  • iralozana2013@gmail.com